About me

My photo
Parit Buntar!, Penang, Malaysia
Bathroom singer,engineer to be,Bachelor of Polymers Engineering(USM),Ex-KMPPian (batch 2011/2012),Ex-SMK SBP(2006-2010), Kalau rasa plastik abadi jangan muncul depan aku. email: zara_madinah@yahoo.com.my

Thursday, 18 September 2014

Kembali.

Assalamualaikum.
Dah dua minggu mula kuliah. Memang nak update blog. Tapi ntah. Tulis padam. Tulis padam. 
Dapat roommte baruuuuuu oiiii. Sorang budak 2nd year sorang lagi satu batch tapi lain school. Best la jugak sebab dapat duduk hostel dalam kampus balik. Berbaloi jugak malam2 p dengar ceramah, debat konsert bagai punya nak point duk desa. *pssst yang konsert tu mmg keinginan sendirikkkk*

azam baru
- P kelas awai.
- Bangun subuh awai.
- Buat lab report awai.
- Submit asaimen awai.
- Harap tiada yg dusta dari list kat atas ni. kahkahkah

Aku jenis yang bukan morning person. Nak bangun pagi set 4 5 alarm baru mau terjaga. Tu pun roommte sampai tegur. "Lagu apa yang cici buh untuk alarm tu?''. hahahahhah mahaaaappppp cikkk roommte andai alarm gue mengganggu.

So far ok lagi la sebab lab start minggu depan. Bila mula lab yang haruuuu tu sebab kena submit lab report. Mati kering la buatnya. Dua minggu ni tak dak lagi ponteng kelas. Next week la kot baru mula. kihkih

Semoganya dengan bertambah tahun di bumi usm ni aku lebih matang dan kurang fikir pasal orang lain. Kadang2 kita sanggup buat apa saja sebab kita ingat orang tu pun sanggup buat benda yang sama kat kita. Tapi yang hadooooooo. 

Ntah.

Rambut sama hitam,
Hati lain-lain.

perghhhhhhh. betapa matangnya aku sekarang. HAHAHA

yang benar,
azimah yusoff

No comments:

Post a Comment