About me

My photo
Parit Buntar!, Penang, Malaysia
Bathroom singer,engineer to be,Bachelor of Polymers Engineering(USM),Ex-KMPPian (batch 2011/2012),Ex-SMK SBP(2006-2010), Kalau rasa plastik abadi jangan muncul depan aku. email: zara_madinah@yahoo.com.my

Tuesday, 1 October 2013

Senior beb!

Assalammualaikum.

wooooww.lama gila x update blog.Wa bajettt YDP MPP ja.haha
Ok sem ni memang paling mencabar la bagi aku.Aku kena halau dari hostel dan terpaksa menyewa kat luar.
Point untuk masuk desasiswa x cukup!Gila la.Padahal aku dah cukup aktif dah rasanya (bagi aku la.hahaha)
Allah itu Maha Adil.Semua kawan2 yang sekutu,sekufu,sedarjat,sekepala dengan aku semua TAK DAPAT HOSTEL jugak.HAHAHA Kira positifnya kat sini,Allah S.W.T sebenarnya dah mudahkan urusan kami.Tak dak la tergapai-gapai kami nak cari housemate.Housemate aku pulak x dak seko pun yang waras.Semua otak bengong-bengong ja.

First day jadi senior 2nd year, ada sorang budak india ni
"akak,pusat bahasa kat mane?".
Aku pun dengan penuh sifat AKAK tu p tunjuk direction!HAHA 

Sekian hapdateee hari ni utk hari esok!


p/s:Coming soon! Rumah sewa-style!HAHA USM yg buat kami jadi macam ni!

yang benar
cikcikedis

No comments:

Post a Comment