About me

My photo
Parit Buntar!, Penang, Malaysia
Bathroom singer,engineer to be,Bachelor of Polymers Engineering(USM),Ex-KMPPian (batch 2011/2012),Ex-SMK SBP(2006-2010), Kalau rasa plastik abadi jangan muncul depan aku. email: zara_madinah@yahoo.com.my

Monday, 21 October 2013

Let Go!



Aku stress,
bila orang lain pertikaikan apa yang aku buat tanpa sebab,
bila orang lain cakap pasal aku tanpa nak peduli pun apa sebab aku buat macam tu,
bila orang lain pandang remeh dengan apa yang aku ada,
Ni la diri aku,
NOBADY SAID THAT YOU HAD TO LIKE IT!
Ya,
memang aku salah.
aku ulang MEMANG AKU SALAH,

Everyone makes a mistakes in life but doesn't mean they have to pay for the rest of their life.
Nak explanation mehhh cakap dengan aku.
Aku boleh cuba untuk explain kat hg.Tapi pernah ka hg bagi peluang kat aku untuk cakap?Mempertikaikan itu ini.
Tanpa penjelasan senang-senang buat konklusi
Konklusi yg menyakitkan hati
Konklusi tanpa kebenaran yg sepatutnya hg tau?
Cukaplahhh sampai sini..
Sudahlah setakat sini...
Aku dah penat sangat.SANGAT.
Kalau hg nak teruskan jugak cerita gila ni hg teruskan laa.Aku dah tak mampu.TAK MAMPU!
Now,i'm strong enough to let you go.
just go and find your happiness.
I always support whatever u do!
Kalau jodoh kita jumpa lagi dengan cara yang lain.

p/s:zaman sekarang susah.kebenaran kena simpan dalam poket.kalau tanya nak explaination x?orang akan cakap hg perasaan.ahhh lantak la.aku dah give up.Bak orang putih cakap giving up deosn't mean you are weak,sometimes it means you are strong enough to let go..

yang benar,
cikcikedis

No comments:

Post a Comment