About me

My photo
Parit Buntar!, Penang, Malaysia
Bathroom singer,engineer to be,Bachelor of Polymers Engineering(USM),Ex-KMPPian (batch 2011/2012),Ex-SMK SBP(2006-2010), Kalau rasa plastik abadi jangan muncul depan aku. email: zara_madinah@yahoo.com.my

Sunday, 6 October 2013

Housemate Style!

Assalammualaikum!
semalam aku hapdateeee entry rabak kan?hari ni kita chill ja dulu.Esok2 kita sambung buat entry rabakk lagi.Actually bukan entry rabak tapi benda yg dh aku fakapkan..hahaha
Hari ni nak cerita pasal housemate aku.Hidup kami ibarat kais pagi makan pagi.Makanan tu banyak cuma MALAS nak masak!Masa nak masuk rumah ni dulu kira susah jugak la sebab kami merayu kat tuan rumah ni suruh bagi sewa jugak sebab dia memang nak buat homestay.Rumah sini tak banyak.Ada tu ada la tapi jauh.Dalam rumah ni ada 6 orang.Masalahnya seko pun tak waras.HAHAHA

Train diri untuk kurus tapi hancur jugak sebab ada 2 ketoi saka ni yang kuat makan!haha

Ni rumah kami yg omeyyyy!

Housemate yang menghidupkan mood gampang aku!HAHA
P/S:tutup buku lama buka buku baru!

yang benar,
cikcikedis

No comments:

Post a Comment