About me

My photo
Parit Buntar!, Penang, Malaysia
Bathroom singer,engineer to be,Bachelor of Polymers Engineering(USM),Ex-KMPPian (batch 2011/2012),Ex-SMK SBP(2006-2010), Kalau rasa plastik abadi jangan muncul depan aku. email: zara_madinah@yahoo.com.my

Friday, 26 July 2013

busy2!

Assalamualaikum..
dah lama tak hapdett.Aku busy sangat! cewahhh sebenarnya banyak cerita tapi x terpostkan.semua kat draft.Nanti ada masa aku check tatabhasa dulu baru post.Aku tengok rata2 org view blog ni sebab tengok entry orientasi USM dgn Kem pimpin siswa..wahaha hampa takut ka??memang hampa WAJIB takut punnn.


#ekksiiteddd nak p buka posa dgn kawan2..SALAM RAMADHAN SEMUA! :)