About me

My photo
Parit Buntar!, Penang, Malaysia
Bathroom singer,engineer to be,Bachelor of Polymers Engineering(USM),Ex-KMPPian (batch 2011/2012),Ex-SMK SBP(2006-2010), Kalau rasa plastik abadi jangan muncul depan aku. email: zara_madinah@yahoo.com.my

Tuesday, 28 May 2013

Naik Menyampah!

Assalammualaikum.. 
aku bengang betoi la dengan PPKT USM ni.Macam hauk betoiiiii.
*ppkt=pusat pengetahuan komunikasi & teknologi *hauk=teruk tahap dotdot

Semua benda nak block.Sampai nak buat assignment apa pun tak boleh.Kalau search web yang boleh bukak cuma web indon.hadoiiiiiii tolong laaaa.Ingat budak sekolah ka nak sekat2?Bila ada orang persoalkan awat block web2 ni layan mau tak mau ja "tak suka cable/wifi yang ppkt letak syarat beli brdband atau guna yes"

staf ppkt bagi alasan like kak pah listen! "tak suka malaysia duduk luaq negara".Hanginnnn betoiiii la aku.Dah la tu kalau download lebih 3.6G automatik kena block.Kalau dah kena block tu kena herettt pc/laptop/henpon bagi techncian depa check.Ada kerja pulak nak heret p heret mai! *&^$^
Yang latest buat aku geram sangat tu SHOUTBOX pun depa blockkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! aaaaeeeeeeeiiiiiiiiii geramnya akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

P/S:entry ini sedikit menganjing!hahaha geram bebeno hakuuu.oke ni pun kira hapdettt jugak kn? :P
yang benar
cikcikedis


No comments:

Post a Comment