About me

My photo
Parit Buntar!, Penang, Malaysia
Bathroom singer,engineer to be,Bachelor of Polymers Engineering(USM),Ex-KMPPian (batch 2011/2012),Ex-SMK SBP(2006-2010), Kalau rasa plastik abadi jangan muncul depan aku. email: zara_madinah@yahoo.com.my

Sunday, 26 May 2013

Mandi laut! :P

Assalamualaikum!

macam biasa minggu lepas wa balik rumah lagi.hahaha statement tak menahannnn.Apa yang best kali ni?setiap kali balik aku rasa.Nikmat dia perghhhhhh.Letak kepala terus lelap kalau kat rumah.Kat hostel pulak godek-godek kiri godek-godek kanan haraammm tak lelap jugakkk. Tak percaya?nanti p belajaq duduk hostel,study mcam orang gila lepas tu balik guling atas katil kat rumah.Perasaan yg tak dapat di ungkap dengan kata-kata.Trust me,I'm engineerr.cewaaahhhhh.Balik hari tu aku mandi laut!last aku mandi laut rasanya masa aku sekolah rendah nuhhhhhh.Nostalgia gila la kan?hahaha

adik wa yg pakai baju biru tu!dia unik sikit sebab dia gelappp.haha

 

ombak rindu :P

ada masa mai la balik pulau.Wa berani jamin terbaikkk dr ladanggg!

one of the reason why i'm really love this place! :)
p/s:dialog wa dengan roommate pagi tadi
roommate:ima tak pergi kelas ke ?
wa:mana ada.saya tetido tadi.xperasan pulak dah lewat.
roommate:<gelang kepala terus keluar p kelas>
wa:<macam biasa wa memang suka bajet pandai.Tapi result yang hadoooo>

yang benar
cikcikedis

No comments:

Post a Comment