About me

My photo
Parit Buntar!, Penang, Malaysia
Bathroom singer,engineer to be,Bachelor of Polymers Engineering(USM),Ex-KMPPian (batch 2011/2012),Ex-SMK SBP(2006-2010), Kalau rasa plastik abadi jangan muncul depan aku. email: zara_madinah@yahoo.com.my

Sunday, 19 May 2013

desa ohhh desaaa!

Assalamualaikum.

sedih betul la aku hari ni.Bangun2 tido terus terkam laptop nak tengok dapat hostel ka x untuk next sidang.Dah la loading punya lama tengok2 x dapat..huwaaaaaaaaaaaa koniciwa betol la gua pagi2 ni.Apa2 pun positif ja la sebab kawan gua pun ramai yang x dapat.wahahaha jadi kalau kena duk luar pun ok lagi sebab ada kawan2.hehe sekarang tengah buat rayuan pemohonan desasiswa. *rasa nak teriakkk*. Ramai yang x dapat hostel mungkin sebab intake kali ni lagi ramai.I hate juniorrrs! booooooooo


p/s:Ani-junior sidang 13/14!boooooooooooooo
yang benar
cikcikedis

2 comments: