About me

My photo
Parit Buntar!, Penang, Malaysia
Bathroom singer,engineer to be,Bachelor of Polymers Engineering(USM),Ex-KMPPian (batch 2011/2012),Ex-SMK SBP(2006-2010), Kalau rasa plastik abadi jangan muncul depan aku. email: zara_madinah@yahoo.com.my

Monday, 1 April 2013

Hobi Baru!

Assalammualaikum! wuhuuuuuu selamat ber-hari isnin :D
ok ni serius!aku ada hobi baru.Nak tengok?Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

jahit sendiri okeyhhh

saya budak baru belajar :P
aku jahit manik ni pun sebab ambil K-ko Kraftangan.Kalau tidak jangan harap aku nak kelebekkk manik2 ni.hahaha tapi kelas kraf ni ok jugak sebab cikgu dia sempoi.Jenis yang tak kisah pun datang lewat.Janji mai kelas dia sudah.Aku memang ambil kesempatan sepenuhnya la kelas pukul5.Pukul6 macam tu baru aku sampai kelas. :D Lepas ni sapa2 nak suruh jahit manik kat baju boleh la.hoho

Tadi masa dah habis kelas hujan lebat sangat.Kami tunggu tak jugak berhenti sampai maghrib.Lepas tu kawan aku dia ada kelas lagi pukul8pm.Dengan penuh tekad ambik air sembahyang terus solat dalam kelas.hehe
Solat itu tiang agama!
p/s:aku masuk U ni makin banyak aku belajar :)
yang benar
cikcikedis

5 comments:

  1. waah...!! chaiyok2..!! ok dah tuh untuk bdk baru belajar..keep it up..nnti leh lah wat tempahan...ekekekeke.. haa..keje2 jgk, solat jgn lupa.. bgus2.. :)

    ReplyDelete
  2. kalau dah jadi pro dalam bab2 ni kan..boleh buat business on9.ada duit poket sikit..hehe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdanya nk pro..huhu ni hentam2 ja untk kelas koko

      Delete
  3. owh..cantik2...ralit klau menjahit manik ni..

    ReplyDelete