About me

My photo
Parit Buntar!, Penang, Malaysia
Bathroom singer,engineer to be,Bachelor of Polymers Engineering(USM),Ex-KMPPian (batch 2011/2012),Ex-SMK SBP(2006-2010), Kalau rasa plastik abadi jangan muncul depan aku. email: zara_madinah@yahoo.com.my

Saturday, 30 March 2013

Misi!

Assalamualaikum semua! :D


30 days challange accepted! :P


p/s:gua sekarang busy dengan misi kurangkan isi padu.hahaha wish me luck! <3

yang benar
cikcikedis

Wednesday, 20 March 2013

Jentera Baru!

Assalammualaikum..
alhamdulillah.. dah dekat 3 minggu aku bawak jentera mai USM.Jentera tu boleh di ibaratkan haiwan peliharaan la.Aku dah test drive dah jentera aku naik jambatan Pulau Pinang.First time naik kan rasa macam nak tercabut jantung2.Gila betoi lori sikit punya laju buat serupa tempat race depa pulak.Aku yang kat tepi ni duk makan asap ja la berkepul-kepul.Nak tengok jentera baru aku?jangan jelesss tau

taraaaaaaaaaaa..cantik x?oppkosss la cantik sebab bukan kereta aku pun. wink2!

aku bawak moto ja.Tapi xdak la segak macam ni sebab ni aku google..muehehe stg aku duk tangkap gambar kat tempat parking orang kata buat serupa bawak superbike!


lepas bawak moto ni,merata aku pusing.Duit pun keluar macam air ja.Agak-agak bosan keluar la.Kampus aku ni memang bosan sikit.Wifi pun ntah apa-apa ja.Kadang-kadang facebook,YouTube pun kena block.Aku pun tak paham motip depa block semua tu padahal semua bayar yuran.

eh. eh semalam kan aku keluar dengan roommate aku p beli meja tulis jepun tu.Masa nak p pekan atas moto,roommate aku ni pun nampak la seorang makhluk Allah yang pakai baju matrik dia dulu.

roommate: ima,saya rasa tu kawan saya tu
aku: mana-mana?tak nampak pun
roommate: ada depan tu cuba ima kejar moto depan tu.Laju sikit nanti tak sempat tengok muka dia.Kejar ja sampai dapat
aku: .................. #kau pikir ni moto guna enjin jet ka hapaaa. nak suruh kejar orang naik superbike..gila betol.haha#

expectation:guna untuk study sebab panas nak duduk bawah kipasreality:gua guna untuk online n tengok movie!kahkahkah 
 p/s:tolonglahh jauhkan aku dari pekan tu.Boleh jadi pengemis kalau hari2 keluar p pekan.Nama ja pekan tapi macam2 khazanah alam ada kat situ!adoi

yang benar
cikcikedis

Sunday, 17 March 2013

STPM gempak!

Assalammualaikum..
Alhamdulillah..seronok dengar result kwan-kawan STPM.Kebanyakkannya dapat 3.0 ke atas.Hebat gila la.Setahu aku, STPM tu lagi payah dari matrik.Sebab depan kena belajaq 2tahun untuk ambil exam.Kalau matrik belajar sikit exam dah.Apa-apa pun semoga depa semua berjaya dapat kos yang depa nak.Mana tau masuk USM boleh jadi junior aku.Dapat la aku merasa membuli junior.muehehe
semoga kejayaan milik kita bersama.

Ucapan rasmi aku untuk kawan2 STPM *hambeekk kau rasmi teruss..hahaha*
:semoga anda berjaya menjejakkan kaki ke alam U dan semoga menderita seperti gueeeee di sinnii..haha Sebelum masuk U bersedialah mental dan fizikal.Mental untuk semangat menghadapi cabaran di tempat baru dan fizikal untuk berjalan berbatu jauhnya utk ke kelas dalam masa 1 hari..hahaha selamat maju jaya! :)

gambar ni tak da kaitan pun.gua saja letak sebab gua suka kaler-kaler..muehehe
yang benar
cikcikedis