About me

My photo
Parit Buntar!, Penang, Malaysia
Bathroom singer,engineer to be,Bachelor of Polymers Engineering(USM),Ex-KMPPian (batch 2011/2012),Ex-SMK SBP(2006-2010), Kalau rasa plastik abadi jangan muncul depan aku. email: zara_madinah@yahoo.com.my

Saturday, 23 February 2013

USM Style-Semester II

Assalamualaikum..

alhamdulillah..dah masuk semester II.Walaupun result semester I tak berapa nak cemerlang, terima ja la.Memandangkan result aku yang gempak tu bawah 3.0 JPA akan hantar surat cinta depa kat aku (warning letter).muehehe Bukan senang nak dapat surat cinta.Nak buat macam mana kan?benda dah jadi.Memang salah aku pun main banyak sangat.Tak ingat dunia punya main. Hari first semII aku dah kena basuh cukup2 punya dengan lecturer material eng. Kena kaw2 punya.In sha Allah,sem ni nak pulun sikit.muehehe *takut pulun mula-mula ja.Ending dia sama jugak* 



courses semII!harap lebih baik dari semI      
woooo..kelas padat gila..macam-macam bau duk ada.pening kepala



tengah fikir nak bawak jentera di USM.Basikal mungkin?   

p/s:dua entry sebelum ni macam emo sikit.haha sometimes silent is good a answer!aku jenis tak kisah orang nak buat tahana kat aku.Tapi pikir la guna akal yang waras.Kalau tak suka orang buat kat kita,jangan kita p buat kat orang.Apa-apa pun buang yang keruh ambil yang jernih.Memaafkan itu lebih baik!

yang benar
cikcikedis

2 comments: