About me

My photo
Parit Buntar!, Penang, Malaysia
Bathroom singer,engineer to be,Bachelor of Polymers Engineering(USM),Ex-KMPPian (batch 2011/2012),Ex-SMK SBP(2006-2010), Kalau rasa plastik abadi jangan muncul depan aku. email: zara_madinah@yahoo.com.my

Saturday, 15 December 2012

Woww Cedera Sudah!

Assalamualaikum.. 

salam hujung minggu untuk semua :D aku sekarang dah makin tak dak masa nak menaip mungkin sibuk tidur belajar kot. halaaaaaa exam dah dekat aku ni pulak dah la 1 kebenda pun tak tau pensyarah ajar apa.Mesti pensyarah sedih ada pelajar bengap cemerlang macam aku..hahaha


Hari ni nak post pasal kawan aku yang accident.Kalau tak silap dia accident hari isnin lepas dan hari rabu berikutnya tu paper last untuk STPM. Nasib hang la kawan. Mungkin ada hikmah di sebalik apa yang jadi..ceeewahhhhh memandai ja aku ni.. muehehe 

Dari apa yang dia cerita.ada kereta tu tak bagi signal nak tukar lorong. Dia pun tak nampak lepas tu pommmmmmmmmmm..langgar la. Tangan je la yang patah pun. Tak teruk sangat. Ni teori aku ja, tak tau la betul ka tak teruk sebab aku tak p melawat pun busy dengan kelas,quiz bagai.

Di sini aku sertakan gambar beliau yang cedera!
get well soon Amir!

p/s: Aku pun pernah accident..terbabas sorang-sorang..haha semoga cepat sembuh kawan!

yang benar
cikcikedis

No comments:

Post a Comment