About me

My photo
Parit Buntar!, Penang, Malaysia
Bathroom singer,engineer to be,Bachelor of Polymers Engineering(USM),Ex-KMPPian (batch 2011/2012),Ex-SMK SBP(2006-2010), Kalau rasa plastik abadi jangan muncul depan aku. email: zara_madinah@yahoo.com.my

Monday, 24 December 2012

USM STYLE!

Assalamualaikum semua!

Alhamdulillah aku dah habis minggu p&p.Sekarang tengah study week! Nikmat cuti tu subhanaAllah.Baru nak merasa rehat.Haha Macam besa waktu yang ada di gunakan untuk tido belajar.Roommate aku sampai cakap "ima, belajar la sikit risau tengok ima asyik tido ja".muehehe
Kesian jugak kat dia duk kejut aku banyak kali.Mata aku ni yang degil nak jugak pejam! Roommate sorang lagi outing 4 hari berturut-turut.Jelesnya hakuu.Aku ni nak p mana-mana kena tebai muka p pinjam moto kawan.Ada yang jenis tak kisah tu tak pa la.Ni ada yang style buat muka minta penampaq.Tau la aku pinjam moto dia pun tak payah la buat muka.cehhh

Gua dah setting tempat gua as study week mood! tp tak dapat2 jugak mood tu.alahaaaaiii sekarang ni pun gua tengh mencari lagi :P


yang benar
cikcikedis

2 comments:

  1. cantiknya bilik korang...kami punya Ya Allah... !!! terok ngt ey!

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tahan la..tp induk lg best..bilik depa nmpak mewah.km eng katil pun mcm katil duk kt pnjra 2..tido dok rasa besi ja..tp bersyukur ja la dgn apa yg ada.. :D

      Delete