About me

My photo
Parit Buntar!, Penang, Malaysia
Bathroom singer,engineer to be,Bachelor of Polymers Engineering(USM),Ex-KMPPian (batch 2011/2012),Ex-SMK SBP(2006-2010), Kalau rasa plastik abadi jangan muncul depan aku. email: zara_madinah@yahoo.com.my

Saturday, 15 December 2012

USM Style!

Assalamualaikum
Salam hujung minggu dari aku yang kat perantauan ni :D
serius cakap kat sini tak berapa nak seronok sangat.Bukan apa, spesis miskinn kaya raya macam aku ni mana ada kenderaan.Usm sini bus pun tak lalu. Nak p mana-mana kena naik teksi.Rabak la duit kalau hari-hari naik teksi. Jalan nak p fakulti pun jauh kadang-kadang terponteng sebab duk pikir sangat kena jalan jauh + tak berbaloi.. muehehe

Setakat ni tak dak lagi aku buat benda pelik-pelik. Kawan-Kawan pun jenis gila-gila jugak kat sini. Kira support each other la.

oke ni tempat tidur lecture hall hakuu..


punca aku tido: white kecik + tulisan lecturer halus..sakit mata aku duk perati tulisan kat depan



kalau kelas polymer.Mesti kena teropong dulu kat celah pintu nak usyarr Dr.Chow dah masuk belum.Selalunya mesti dia awai dr aku..haha

waktu break selalu p kedai buku.Curi-curi baca buku kat sana.Halaaa mana mampu nak beli!haha kakak yang jaga tu pun sampai pesan tengok-tengok sama takut bos dia nampak.mahaaapp kakak!

meja gua memang cun! gua memang suka semak-semak!

nampak x?bercahaya ja tempat gua!haha

USM,WE LEAD!
pssssttttt:POLYMER ENGINEERING!


oke..nanti aku update lagi pasal USM style!
p/s:roommate nak guna cable pulakkkk!

yang benar
cikcikedis

No comments:

Post a Comment