About me

My photo
Parit Buntar!, Penang, Malaysia
Bathroom singer,engineer to be,Bachelor of Polymers Engineering(USM),Ex-KMPPian (batch 2011/2012),Ex-SMK SBP(2006-2010), Kalau rasa plastik abadi jangan muncul depan aku. email: zara_madinah@yahoo.com.my

Wednesday, 29 August 2012

kerana mu wahai masa depan! :D

Assalamualaikum..
okehh tinggal lagi dua hari sebelum aku dapat gelaran student balik! ceittt
sekarang baru kalut duk photostat ic bagai |sempat ka nak bg settle???| sampai sekarang tak settle2 lagi borang semua..mak aku cakap aku nk "matngoi" buat kerja lambat suka tangguh..haha |memang pun tepat sekali|. Menyesal gak duk tangguh2 ni tengok la kesan dia.Malam ni wa terpaksa pakai cool fever sebab pening yang teramat sangat + badan tiba2 panas |kena buat video macam budak sakit mata dapat 5days MC tu jugakkk la..haha|



p/s:pengorbanan mesti ada ganjarannya.. :')

yang benar
cikcikedis

No comments:

Post a Comment